Skip to main content

Succesvol ben je pas echt als je de juiste mensen om je heen hebt. Als je samen werkt. Wij zijn betrokken en werken in het belang van jouw project of opdracht. Wij gaan die extra mile !

Wij werken samen

Door samen te werken kunnen wij je breed en intensief van dienst zijn. Gepassioneerd en gedreven. Samen delen wij onze kennissen en ervaringen.
Maak kennis met onze creativiteit en deskundigheid. Wij zijn " kleurrijk en zichtbaar ".

Wat doen wij

Met persoonlijke aandacht en vakmanschap creëren wij huisstijlen, prints en art impressies voor carwrap. Wij verzorgen ook websites. Zo bieden wij alles onder één dak. Wij zijn een full service ontwerp reclame bedrijf.

Hoe doen wij het

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

Laten wij het dan vooral kort houden; Wallé Media biedt hoge kwaliteit sign-producten die creatief worden ontworpen en met aandacht geproduceerd. Wij staan achter ons werk en staan elke dag weer paraat voor onze klanten. Bij calamiteiten staan wij als geen ander elke dag voor je klaar.

Met ruim 18 jaar ervaring en gedrevenheid. Wij doen studieonderzoek om op de hoogte te blijven van alle nieuwe sign producten en wij blijven up-to-date. Onze passie is sign en dit laten wij blijken door onze klanten te voorzien van unieke creaties. Als je nog geen idee hebt wat je wensen en ideeën zijn of wat je bedrijfsuiting kan gaan worden, is dat geen probleem. Wij helpen graag met  het concept en adviseren graag welk product het beste is voor de opdracht.

Een goede communicatie is essentieel voor het verkopen van je product of dienst. Wij helpen je graag hierbij
Aston Martin Carcpomcept 2018